Депутат Грановський заявив, що Сакварелідзе збрехав про його «цивільну дружину»

Депутат Грановський заявив, що Сакварелідзе збрехав про його «цивільну дружину»

Всі розмови про моє листування з Ольгою Ткаченко – це фейк, зазначив нардеп

Народний депутат від БПП Олександр Грановський в інтерв'ю «Главкому»  розповів, що його колишня помічниця Ольга Ткаченко ніколи не була його цивільною дружиною.

«Я з грузинською командою розмовляв про це нещодавно і вважаю мінімум некоректним публічно казати неправду. Ольга Ткаченко ніколи не була моєю цивільною дружиною, не є і вже не знаю, чи буде, хоча я знаю цю людину багато років. Це просто дурниця, на яку смішно реагувати. Бачимось ми з нею достатньо рідко. Але оскільки моє прізвище тісно пов’язують з ходом цього конфлікту, я цікавлюсь цими обставинами, щоб принаймні бути готовим відреагувати. Тож тим епізодом, про який ви кажете, я поцікавився, щоб дізнатись, що ж там було насправді», - розповів Грановський..

За його словами, силами НАБУ після отримання відповідного дозволу Солом’янського суду Києва був проведений обшук в квартирі матері Ольги Ткаченко.

«Це нормальна річ – слідчі прийняли відповідне рішення, а суд їх підтримав. Коли слідчі зайшли додому з обшуком, вдома були маленькі діти брата Ольги. Мама Ольги попросила його приїхати, щоб він забрав дітей, поки слідчі будуть оглядати квартиру, і ніхто не заперечував. Коли після початку обшуку за дітьми приїхав брат Ольги, у нього вилучили телефон. Він за допомогою своїх адвокатів звернувся до суду першої інстанції з позовом, щоб йому повернули телефон, і суд це рішення підтримав. Наскільки мені відомо, НАБУ зверталось з вимогою заарештувати телефон, але їм було відмовлено як в суді першої інстанції, так і в апеляції, оскільки він не є учасником цих проваджень. Так от мого листування там в принципі бути не може, бо я брата Ольги бачив один-два рази за все життя. Тож всі розмови про моє з нею листування – це фейк», - зазначив нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: