«Діамантовому прокурору» Корнійцю нададуть особисту охорону

«Діамантовому прокурору» Корнійцю нададуть особисту охорону

Суд частково задовольнив заяву Корнійця

Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення про надання охорони колишньому заступнику прокурора Київської області Олександру Корнійцю, відомому як «діамантовий прокурор», якого звинувачують у хабарництві і на якого 13 травня скоїли напад невідомі, після чого він опинився в лікарні. Відповідну ухвалу оголосив сьогодні голова колегії суддів Голосіївського суду Дмитро Валігура.
Таким чином частково було задоволено заяву Корнійця, яку він передав сьогодні через своїх адвокатів, оскільки не з'явився в суд у зв'язку з лікуванням у стаціонарі.
«Заяву Корнійця задовольнити частково. Надати йому особисту охорону. Виконання рішення покласти на Управління СБУ в Києві і Київській області», - зазначається в рішенні.
Водночас суд відмовив Корнійцю у проханні взяти під фізичну охорону його житло.
Наступне судове засідання має відбутися 1 червня о 10:30.
Нагадаємо, 13 травня в центрі Києва невідомі побили так званого «діамантового» прокурора Корнійця. За його словами, у нього була зустріч в кафе на Майдані Незалежності, після завершення якої на виході його наздогнали четверо невідомих чоловіків і завдали йому ударів в голову та спину. Пізніше адвокат Корнійця повідомив, що його підзахисного госпіталізовано.
Джерело: УНІАН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: