Директор одеського табору, в якому згоріли діти, потрапив у лікарню. Його охороняє поліція

Директор одеського табору, в якому згоріли діти, потрапив у лікарню. Його охороняє поліція

Мер Одеси каже, що у директора табору - проблеми з серцем

Після пожежі в одеському муніципальному дитячому таборі «Вікторія», який забрав життя трьох дітей, директор установи Петрос Саркісян потрапив до лікарні. Як повідомив в ході позачергового засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій в облдержадміністрації начальник ГУНП Дмитро Головін, в палаті Саркісян знаходиться під охороною поліції.

«Станом на 13:30 16 вересня всі особи, які можуть бути причетні до різних порушень в таборі, доставлені до підрозділів поліції за винятком директора, який лежить в стаціонарі. Вирішується питання про проведення з ним першочергових слідчих дій. Нібито його стан важкий, тому ми чекаємо висновку лікарів», - розповів він.

У свою чергу мер Одеси Геннадій Труханов повідомив журналістам, що у директора табору - проблеми з серцем. «У нього недавно був інфаркт, вночі, коли я прибув на місце, його відвезли з зупинкою серця», - зазначив міський голова.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

«Уже призначено дві судмедекспертизи, пожежно-технічна, йде відбір зразків, за якими буде призначена генетика. Одночасно проводиться додаткове обстеження місця події», - уточнив Головін.

Нагадаємо, в Одесі сталася пожежа в дитячому оздоровчому таборі «Вікторія»

Вогонь повністю знищив один з дерев'яних корпусів. У момент загоряння там перебувало 42 дитини.

Пожежа о 01:10 була локалізована та о 01:54 ліквідована на площі 560 кв. м.

Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей. Ще одна дитина пропала безвісти.

Як повідомили у ДСНС, на території табору «Вікторія» є і гідрант, і пожежна водойма, проте води для гасіння там не виявилося.

За фактом пожежі відкрите кримінальне провадження.

Мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що інформація про те, що на території санаторію «Вікторія» не працювали гідранти, не відповідає дійсності.

Обидві постраждалі під час пожежі в дитячому таборі дівчинки знаходяться у стабільному стані.

У зв'язку з трагедією в Одеській області оголосили траур – на 16 і 17 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: