«Дитяче Євробачення» вирішили не переносити на наступний рік

«Дитяче Євробачення» вирішили не переносити на наступний рік

Конкурс проведуть восени у Варшаві

Пісенний конкурс «Дитяче Євробачення-2020» відбудеться цього року у Варшаві.

Про це інформує Суспільне.

«Європейська мовна спілка повідомила, що провести «Дитяче Євробачення» планують 29 листопада», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, польський суспільний мовник (Telewizja Polska) прийматиме «Дитяче Євробачення» удруге поспіль.

Цьогорічне гасло конкурсу «Зруш світ» (Move the World) покликане нагадати про силу єдності. У дитинстві нам здається, що всі важливі речі роблять відомі люди: учені, космонавти, спортсмени та актори. Але це не так: щодня мільйони людей у всьому світі сумлінно виконують свої обов'язки, рухаючи світ.

«Події останніх місяців показали нам цінність єдності, доброти й співпраці. Великі музичні проєкти, як от пісенний конкурс «Євробачення», важливі, оскільки вони вселяють оптимізм та надію. Гасло цьогорічного конкурсу «Зруш світ» підкреслює значущість позитивних дій задля загального блага. Однією з таких дій є конкурс «Євробачення». Радий, що після успіху торішньої події TVP знову обрали організатором цього неймовірного музичного заходу», - зазначив в. о. президента TVP Мацей Лопінський.

Торік Україну на «Дитячому Євробаченні» представляла Софія Іванько з піснею The Spirit оf Music. Україна також візьме участь у «Дитячому Євробаченні-2020».

Пісенний конкурс «Дитяче Євробачення» вперше провели 2003 року. Відтоді в ньому взяли участь 39 країн. За 14 років участі в конкурсі Україна здобувала: перше місце 2012 року — Анастасія Петрик; 2008 та 2013 року другі місця — Вікторія Петрик і Софія Тарасова відповідно; четверте місце 2018 року — Дарина Красновецька; 2009 року п’яте місце — Андранік Алексанян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: