Для абітурієнтів-медиків цього року скасували мінімальні бали із ЗНО

Для абітурієнтів-медиків цього року скасували мінімальні бали із ЗНО

Студенти-медики

Фото: УНІАН

У Міносвіти попередили, що зміни будуть офіційно опубліковані й набудуть чинності 7 липня

Міністерство освіти й науки скасувало встановлення мінімальної кількості балів з кожного конкурсного предмета для окремих спеціальностей галузі знань «охорона здоров'я» під час вступу у вищі навчальні заклади в 2017 році. Про це сказано в повідомленні міністерства.

«Інформуємо, що наказом Міністерства освіти й науки від 30 червня 2017 №945, зареєстрованого в Міністерстві юстиції від 3 липня 2017 року №813/30681 були затверджені зміни в умови прийому на навчання у вищі навчальні заклади України в 2017 році. Зазначені зміни будуть офіційно опубліковані й набудуть чинності 7 липня 2017 року», - сказано в ньому.

Згідно з повідомленням, норма щодо мінімальної кількості балів з кожного конкурсного предмета для окремих спеціальностей галузі знань «охорона здоров'я» була вилучена з умов прийому на навчання у вищі навчальні заклади України в 2017 році.

Водночас ухвалення рішення про запровадження мінімальної кількості балів відстрочено до розробки умов прийому на навчання у виші в 2018 році.

Зазначимо, що був мінімальний поріг в 150 балів з конкурсних предметів на медичні спеціальності під час вступної кампанії-2017.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: