До Нового року «Укрзалізниця» призначила 37 додаткових потягів

До Нового року «Укрзалізниця» призначила 37 додаткових потягів
Додаткові поїзди курсуватимуть в період з 22 грудня 2017 року по 12 січня 2018 року

Більшість поїздів призначено саме на захід України

До новорічно-різдвяних свят «Укрзалізниця» призначила вже 37-й додатковий потяг.

Про це повідомив виконувач обов'язків голови правління УЗ Євген Кравцов.

«Додали ще один поїзд на день пікових новорічних перевезень –29 грудня. 755/756 Інтерсіті+ Київ–Львів», — написав він у Twitter.

Загалом ще 36 інших додаткових потягів призначені на сполученнях між Києвом, Запоріжжям, Дніпро, Харковом, Одесою, Львовом, Сумами, Хмельницьким, Івано-Франківськом тощо.

Зазначається, що традиційно найпопулярнішим зимовим напрямком є Львів, Закарпаття та Прикарпаття, тому більшість поїздів призначено саме на захід країни.

У прес-службі додали, що робота з призначення додаткових поїздів триває.

Раніше повідомлялося, що  «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом у період новорічних і різдвяних свят призначила 29 додаткових поїздів.

У повідомленні наголошується, що продаж квитків на ці поїзди 25 грудня вже відкритий на офіційному онлайн-сервісі «Укрзалізниці» з продажу і бронювання квитків booking.uz.gov.ua, а також у залізничних касах.

Як повідомлялося, «Укрзалізниця» тимчасово призупинила послугу повернення квитків через інтернет для недопущення створення штучного дефіциту і подальших спекуляцій проїзними документами на поїзди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: