Добкін розраховує, що однопартійці внесуть за нього заставу наступного тижня

Добкін розраховує, що однопартійці внесуть за нього заставу наступного тижня
Нардеп Михайло Добкін

Сьогоднішнє рішення суду нардеп планує оскаржити в апеляційній інстанції

Народний депутат від фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін прогнозує, що заставу за нього буде внесено вже наступного тижня, а зроблять це його колеги по партії.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна» в суботу ввечері.

«Наскільки я розумію, мої колеги, за що я їм вдячний, з власної ініціативи прийняли рішення знайти кошти для застави і, я так розумію, що наступного тижня її буде заплачено», - сказав Добкін.

Сьогоднішнє рішення суду нардеп планує оскаржити в апеляційній інстанції.

«Ми будемо готувати позовну заяву до апеляційного суду, де ми хочемо оскаржити рішення суду першої інстанції, тому що я вважаю, що я не небезпечна людина для держави, мене нема чого ховати та ізолювати від суспільства у в'язницю», - пояснив він.

«Я переконаний, що там немає ніякої економіки, всі статті притягнуті за вуха, ця справа політична», - сказав депутат.

Нагадаємо, в суботу Печерський райсуд Києва обрав народному депутату від фракції «Опозиційний блок» Михайлу Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 50 млн. гривень.

Прокуратура натомість просила суд застосувати щодо Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту і заставу 150 мільйонів гривень, оскільки Добкін може впливати на хід розслідування.

Як відомо, ГПУ підозрює, що Добкін діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів, заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Добкін був позбавлений недоторканності 13 липня. Депутати також дозволили притягувати його до кримінальної відповідальності та арештовувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: