Донецьк відвідав російський «православний» олігарх

Донецьк відвідав російський «православний» олігарх

Малофєєв повідомив про намір збільшити фінансову підтримку УПЦ МП в Донецькій області

У серпні цього року Донецьк відвідав російський олігарх Костянтин Малофєєв (глава ради директорів групи компаній «Царьград», засновник Фонду святителя Василя Великого, член Патріаршої комісії з питань сім'ї та захисту материнства), який надає істотну фінансову підтримку РПЦ. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».
З нагоди приїзду Малофєєва в Донецьку відбувся пропагандистський захід за участю окремих священнослужителів УПЦ МП Донецької області (зокрема, Добропільського та Олександрівського районів), інформує «ІС».
За його даними, в ході візиту Малофєєв повідомив про намір збільшити фінансову підтримку УПЦ МП в Донецькій області (як в окупованих районах, так і на контрольованій Україною території) з метою посилити вплив російської церкви на соціально-політичне життя Донбасу. При цьому священиків УПЦ МП зобов'язали активізувати роботу із залучення нових парафіян, зазначають в «ІС».
В ході зустрічі було відзначено значне скорочення чисельності бажаючих воювати за «русскій мір», зокрема, з числа жителів Донбасу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: