Дослідження: БПП і «Народний фронт» мають найбільший негативний рейтинг, Аграрна партія – найменший

Дослідження: БПП і «Народний фронт» мають найбільший негативний рейтинг, Аграрна партія – найменший

NDI досліджував симпатії і антипатії українців до політичних сил

Національний демократичний інститут з міжнародних питань (NDI) опублікував результати дослідження, яке проводилося в Україні і завершилося в грудні 2017 року.

За даними дослідження, в країні спостерігається тенденція підтримки гендерної рівності: більше половини українців підтримують рівну участь чоловіків та жінок у політичному житті.

84% громадян, незалежно від політичних симпатій, підтримують розвиток демократії в країні. Попит на членство в ЄС і НАТО також залишається стабільним на рівні 55% і 40% відповідно. Крім того, NDI досліджував симпатії і антипатії українців по відношенню до політичних сил.

screenshot_1_73

«Позитивне ставлення до більшості основних політичних партій скоротилася з липня 2017 року», - йдеться в повідомленні інституту.

Найвищі показники негативного ставлення людей отримали партії БПП і Народний фронт. Найменше негативних відгуків отримала Аграрна партія України. Згідно з дослідженням, близько 64% українців ще не визначилися з партією, яку вважають близькою собі.

Читайте також статтю: «Аграрній країні – аграрний президент». Як із любителя коней, жінок та вина ліплять «нового Макрона»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: