Дружина «шпигуна» Без’язикова каже, що СБУ бреше щодо знайденого посвідчення «ДНР» у полковника

Дружина «шпигуна» Без’язикова каже, що СБУ бреше щодо знайденого посвідчення «ДНР» у полковника
Іван Без’язиков

Маргарита Без’язикова боїться, що працівники СБУ сфальсифікують докази

Дружина полковника ЗСУ Івана Без’язикова, якого спецслужби підозрюють у співпраці з сепаратистами, стверджує, що СБУ не вилучала у її чоловіка посвідчення «ДНР». Про це вона сказала під час прес-конференції у «Главкомі».

«В речах чоловіка не було ніякого посвідчення, підписаного Захарченком», – зазначила Маргарита Без’язикова.

Дружина полковника також додала, що під час обшуку їй ніхто не сказав про наявність такого посвідчення. «Чому люди, які проводили обшук у моєму домі, одразу мені його не показали – як доказ?» – додала вона.

Маргарита Без’язикова дружина полковника ЗСУ Івана Без’язиковаМаргарита Без’язикова дружина полковника ЗСУ Івана Без’язикова

Маргарита також висловила припущення, що працівники СБУ можуть піти на фальсифікації та підробити посвідчення: «Навіть якщо покажуть – його можна намалювати, роздрукувати, у всіх нас є принтери. Підпис Захарченка теж можна придумати».

Нагадаємо, 12 грудня Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з «ДНР».

За даними СБУ, військовий розвідник, полковник ЗСУ, звільнений з полону бойовиків влітку 2016 року, Іван Без'язиков мав посвідчення, підписане ватажком «ДНР» Олександром Захарченком.

Шевченківський районний суд столиці визначається із запобіжним заходом для Без'язикова,і вже тимчасово випустив його з-під варти – зі спеціальної клітки до зали суду поряд із адвокатами. Невдовзі підозрюваному стало зле і його госпіталізували до однієї з київських лікарень.

Повне відео прес-конференції дивіться тут:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: