ДТП у Харкові: Зайцева сказала, що їй дуже шкода

ДТП у Харкові: Зайцева сказала, що їй дуже шкода

Олена Зайцева заявила суду, що вважає підозру необґрунтованою

Підозрювана у смертельному ДТП в Харкові Олена Зайцева висловилася на суді. Вона сказала, що їй дуже шкода.

«Мені дуже шкода, що сталася ця ситуація, що постраждали люди. Це єдине, що мене зараз турбує. Сподіваюся, що дозволять, щоб мої батьки могли надати їм (потерпілим і сім'ям загиблих - ред.) Допомогу. Всі мої думки тільки про це . Крім цього, я більше нічого не можу сказати», - зазначила Зайцева.

Підозрювана відмовилася давати пояснення з приводу підозри, зазначивши, що вважає його необґрунтованим. «Всю інформацію дасть мій захисник», - підкреслила Зайцева.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, донька харківського бізнесмена і зведена сестра екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який був на посаді в 2013 році.

Народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко заявив, що Зайцеву, яка влаштувала жахливе ДТП з 5 загиблими у Харкові, уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. 

За попередніми даними, Зайцева не перебувала у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, але офіційного підтвердження цьому поки немає. Але згідно з даними експертизи, про які на судовому засіданні заявив представник прокуратури, в сечі Олени Зайцевої було знайдено опіати.

Національна поліція і прокуратура підписали подання на арешт Олени Зайцевої за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Згодом Геращенко заявив, що водій Lexus Олена Зайцева брала участь у перегонах по нічному Харкову,коли сталася аварія.

20 жовтня прокуратура повідомила, що дочці харківського бізнесмена Олені Зайцевій, яка  збила на смерть 5 людей на тротуарі у Харкові, оголосили про підозру. 

Читайте також матеріал «Главкома» Кривава ДТП у Харкові. Невже у Європі нема мажорів на дорогах?

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: