Смертельна ДТП у Харкові: прокуратура повідомила про підозру Зайцевій

Смертельна ДТП у Харкові: прокуратура повідомила про підозру Зайцевій

Прокуратура вручила підозру 20-річній студентці, підозрюваній у ДТП

Прокуратура повідомила про підозру дочці харківського бізнесмена Олені Зайцевій, яка  збила на смерть п'ятеро людей на тротуарі у Харкові.

Про це повідомляє прокуратура Харківської області у Facebook.

«Прокуратура вручила підозру 20-річній студентці, підозрюваній у ДТП, в наслідок якої загинуло п'ятеро осіб», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 18 жовтня у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, п'ятеро людей загинули, ще шестеро осіб госпіталізовані.

Поліція опублікувала повний список загиблих і постраждалих в ДТП у Харкові.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

За кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові  читайте тут.

Читайте також матеріал «Главкома» Кривава ДТП у Харкові. Невже у Європі нема мажорів на дорогах?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: