ДТП з авто Димінського: поліція завершила експертизу ДНК усіх учасників

ДТП з авто Димінського: поліція завершила експертизу ДНК усіх учасників
Петро Димінський

Проведено ряд слідчих дій, маємо чітку слідову базу з формулами ДНК усіх учасників - Князєв

Експертизу ДНК усіх учасників дорожньої транспортної пригоди за участю автомобіля олігарха Петра Димінського, в результаті якого загинула молода жінка, завершено.Про це зазначив на брифінгу у Львові 27 жовтня голова Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє «Укрінформ».

«Дослідження ДНК усіх учасників ДТП за участю Димінського завершено. Проведено ряд слідчих дій, маємо чітку слідову базу з формулами ДНК усіх учасників. Дослідження закінчено», – зазначив Князєв.

Щодо допиту самого Димінського, який перебуває за кордоном і тричі не з'являвся на допит, документи були надані слідчим і органам поліції, які цим займаються. Проте механізму прямої доставки свідка у Національної поліції немає.

Нагадаємо, автомобіль Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Очевидці також зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП.

Національна поліція встановила відсутність провини охоронця Димінського у ДТП. Поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня.

Як відомо, Димінський не прибув на допит у справі смертельної ДТП.

Адвокат бізнесмена Микола Лисий каже, що не знає, коли Димінський повернеться в Україну та чи піде після повернення на допит.

Читайте також матеріал: Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: