Адвокат: Димінський не отримував повістки на допит у справі смертельної ДТП

Адвокат: Димінський не отримував повістки на допит у справі смертельної ДТП
Петро Димінський
Фото: Уніан

Захисник львівського бізнесмена звинуватив Антона Геращенка та Арсена Авакова у брехні

Адвокат бізнесмена, президента ФК «Карпати» Петра Димінського Микола Лисий заявляє, його підзахисний не отримував повістки на допит.

Про це адвокат написав на своїй сторінці у Facebook.

«22 серпня 2017 року радник міністра МВС Антон Геращенко оприлюднив у своєму Facebook допис, де, зокрема, йдеться: «У понеділок вранці Петру Димінському була офіційно вручена повістка на допит і він був попереджений, що йому буде запропоновано здати зразок своєї ДНК слідчому. Допит був призначений на середу 23 серпня...» З повною відповідальністю заявляю – це неправда, Петро Димінський не отримував повістки на допит», - написав адвокат.

Він також заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також поширював недостовірну інформацію.

«Ще більший подив у захисту викликають слова міністра МВС Арсена Авакова, який, вочевидь, або взагалі не вникав у суть справи, або свідомо перекручує факти з однією, лише йому відомою метою. Так, 23 серпня Аваков оприлюднив у своєму Facebook такий пост: «Він повинен з`явитися на допит сьогодні…» Знову ж таки, хотілося б запитати в Арсена Борисовича – хто Вас так дезінформує і чи маєте Ви докази цим словам?», - написав Лисий.

Адвокат розповів, що допит Димінського відбувся у неділю, 20 серпня, «про що свідчить відповідний протокол, підписаний в тому числі і підзахисним».

Також, за словами Лисого, Димінський здійснив «бізнес-візит» до Женеви, де пройшов медогляд у лікаря Дімітроса Самараса.

Нагадаємо, бізнесмен Петро Димінський не прибув на допит у поліцію Львова на 10 ранку середи, 23 серпня, у справі про смертельну ДТП на Львівщині.

Генпрокурор Юрій Луценко впевнений, що за кермом авто Димінського під час смертельного ДТП був не охоронець.

Як відомо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не була підтверджена.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Очевидці також зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП.

Національна поліція встановила відсутність провини охоронця Димінського у ДТП. Поліція вручила Димінському повістку на допит на 23 серпня.

Як відомо, сьогодні Димінський не прибув на допит у справі смертельної ДТП

Читайте також матеріал: Їм можна? Смертельні ДТП за участю олігархів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: