Еколог назвав найбільш забруднені райони Києва

Еколог назвав найбільш забруднені райони Києва

Найбільш забрудненими містами України є Київ, Донецьк, Макіївка

Найзабрудненішими районами Києва є Хрещатик, Севастопольська, Московська, Ленінградська площі та деякі ніші. Про це заявив директор Київського еколого-культурного центру, заслужений природоохоронець України Володимир Борейко, повідомляє «Главред».

«Погані, з точки зору навколишнього середовища райони Києва: район Хрещатика, площ Севастопольська, Московська, Ленінградська, район Дарниці, район Позняків, район Бортничів, район метро Чернігівська. Найбільш чисті місця, бажані для заселення: Святошино, Голосіївський район, Пуща-Водиця», - сказав він.

За його словами, найбільш забрудненими містами України є Київ, Донецьк, Макіївка, Маріуполь, Єнакієве, Дніпро, Запоріжжя, Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) і Ялта (через загазованість автомобілями).

Нагадаємо, ООН попереджає про можливу хімічну загрозу на сході України через військовий конфлікт і пошкодження об'єктів водопостачання.

У жовтні автомобіль завантажений радіоактивним металобрухтом затримали житомирські прикордонники на території Київської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: