Екс-адвокат таємно записав розмову з Трампом про виплати моделі Playboy

Екс-адвокат таємно записав розмову з Трампом про виплати моделі Playboy
Дональд Трамп і Стормі Деніелз

Коен зробив запис за два місяці до президентських виборів 2016 року

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен таємно записав розмову з Трампом, в якій йшлося про виплати колишній моделі Playboy, яка заявила про роман з Трампом.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на адвокатів та власні джерела.

Співрозмовник видання розповів, що Коен зробив запис за два місяці до президентських виборів 2016 року.

Як повідомляє видання, запис вилучили під час обшуку офісу Коена детективами ФБР у межах розслідування Міністерства юстиції щодо причетності адвоката Трампа до виплат жінкам з метою згладити компрометуючі повідомлення про Трампа перед виборами в 2016 році.

Зокрема, йдеться про можливе порушення федеральних законів про фінансування.

Адвокат президента США Рудольф Джуліані підтвердив виданню, що Трамп на записі обговорював питання виплати з Коеном, однак він наголосив, що ніхто не здійснював цей платіж. Він вважає, що цей запис свідчить про те, що «президент не зробив нічого поганого».

Раніше повідомлялося, що колишня порнозірка Стормі Деніелз в 2006 році мала сексуальний зв'язок з мільярдером Дональдом Трампом. За даними The Wall Street Journal, актрисі заплатили за мовчання, коли Трамп став кандидатом в президенти США.

За словами джерел, за приховування компрометуючої інформації Деніелз отримала 130 тис. дол., які були передані через адвоката Трампа.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: