Екс-керівник фракції Партії регіонів розповів, як сидить в «одиночці» СІЗО

Екс-керівник фракції Партії регіонів розповів, як сидить в «одиночці» СІЗО
У Старобільську Олександра Єфремова під час засідань охороняють троє поліцейських

Єфремов сидить у СІЗО міста Старобільськ Луганської області протягом 20 місяців

Колишній керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив подробиці свого перебування в слідчому ізоляторі.

Про це він розповів в інтерв’ю ВВС.

Зокрема, стало відомо, що Єфремов сидить у СІЗО міста Старобільськ Луганської області протягом 20 місяців.

«Я один. Перебуваю весь цей час в одиночній камері. Моя камера опечатується трьома печатками. Щоб відкрити мою камеру, потрібно отримати дозвіл від корпусного. Після цього дається дозвіл розблокувати мою камеру», – зазначив Єфремов.

Екс-депутат заявив, що не згоден зі звинуваченнями в тому, що допоміг захопити будівлі Луганської обласної державної адміністрації та СБУ у 2014 році.

«У чому суть моєї державної зради, я зрозуміти не можу. На моє запитання, в чому це виражається, відповідь сторони звинувачення проста: дивіться документи, там все написано. А там же нічого не написано! Від суду я відповіді не отримав», – наголосив він.

Нагадаємо, Єфремова, зокрема, підозрюють у створенні «ЛНР», її фінансуванні, державній зраді, сепаратизмі, та пособництві в захопленні адміністративних будівель.

Екс-регіонала також підозрюють у керуванні незаконним голосуванням у Верховній Раді 16 січня 2014 року за так звані «диктаторські закони», а також за нанесення збитків державі (його компанії вигравали тендери за завищеними цінами у державного «Луганськвугілля».

За «диктаторські закони» у Єфремова окремий судовий процес, як і за «Луганськвугілля», за ці статті його затримували в 2015 році, але випустили під заставу у 3,6 мільйонів гривень, які вніс соратник Борис Колесніков.

Як повідомляв «Главком», у Станиці Луганській (Луганська область) сталося вбивство близького родича начальника контррозвідки луганського управління СБУ Олега Животова. Вбивство сталося напередодні допиту 14 листопада Животова як свідка у справі Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: