Експерт пояснив, чому нині найвдаліший момент заборонити московську церкву в Україні

Експерт пояснив, чому нині найвдаліший момент заборонити московську церкву в Україні

Україні пропонують визнати РПЦ терористичною організацією і заборонити її діяльність на території країни

Недавні заяви московського протоієрея Всеволода Чапліна про те, що православ'я полягає в тому, щоб убивати якомога більше людей з урахуванням відсутності реакції керівників РПЦ – це прекрасний привід заборонити діяльність РПЦ та її філій на території України як терористичної організації. Таку думку висловив журналіст Максим Михайленко в соцмережі.
«Тільки ідіот не скористається такою чудовою можливістю вирішити питання РПЦ так, як цього бажає переважна більшість громадян України, обурених колабораціонізмом цієї організації і її далеким відходом від ідей Ісуса Христа (тут з богословом Чапліним не погодитися не можна)», – написав він.
Михайленко зазначив, що «за останніх 200 років усі автокефальні православні церкви було створено державою (Румунія, Болгарія, Югославія і т.д.) – урядом, політичною елітою, причому паралельно з одночасною ліквідацією ворожих інфільтратів, які працюють на зовнішнього ворога».
На його думку, в Україні час із чогось починати. «І божевільний клірик московського храму Вознесіння Господнього на Нікітській Всеволод Чаплін дав нам чудову нагоду – визнати РПЦ терористичною організацією і заборонити її діяльність та діяльність її франшиз на території України», – наголосив журналіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: