У США попередили про руйнівну другу хвилю коронавірусу

У США попередили про руйнівну другу хвилю коронавірусу

Редфілд прогнозує другу хвилю коронавірусу в США на наступну зиму

Глава Центру Сполучених Штатів з контролю і профілактиці захворювань (CDC) Роберт Редфілд заявив, що друга хвиля Covid-19 в країні може виявитися гіршою, ніж нинішня, так як співпаде з початком епідемії грипу.

Про це повідомляє Washington Post.

Редфілд прогнозує другу хвилю коронавірусу в США на наступну зиму.

За його словами, одночасна спалах двох респіраторних захворювань призведе до того, що система охорони здоров'я опиниться під «немислимим навантаженням».

Федеральна влада і керівництво американських штатів, на думку глави CDC, повинні використовувати найближчі місяці для підготовки до можливої майбутньої подвійної епідемії.

Зокрема, влітку чиновники охорони здоров'я повинні донести до громадян США важливість щеплення від грипу. Це допоможе звести до мінімуму число важких хворих на грип і звільнити лікарняні ліжка для заражених коронавірусом.

За останніми даними, в США виявлено 810 561 випадок зараження новим коронавірусом.

Раніше американський президент Дональд Трамп оголосив про намір підписати указ про припинення імміграції до Сполучених Штатів в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, у 13 штатах США відбулися акції протесту проти введених через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19 заходів.

Раніше повідомлялося, що у Норвегії відкрили дитячі садки в рамках ослаблення карантину через коронавірус.

У Німеччині кажуть, що взяли епідемію під контроль.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: