Експерти пояснять, як совєтська пропаганда спотворила поняття «сіонізму»

Експерти пояснять, як совєтська пропаганда спотворила поняття «сіонізму»
Ілюстративне фото

Фахівці розкажуть, яким чином пояснювати справжнє значення поняття «сіонізму» та як його очистити від совєтської пропаганди

У вівторок, 3 березня, о 16:00 в пресцентрі ІА «Главком» (Шовковична, 8/20) відбудеться пресконференція на тему: «Сіонізм. Як совєтська пропаганда спотворила поняття?»

Запрошені гості: Йосиф Зісельс, виконавчий президент Асоціації єврейських організацій та общин (Ваад) України; Олена Заславська, виконавча директорка Сіоністської федерації України; Світлана Кузьміна, директорка Інституту філології та журналістики Таврійського національного університету.

Само слово «сіонізм» і досі викликає у багатьох, народжених у часи Радянського Союзу, страх, побоювання, недовіру, а більшість народжених вже після розпаду Союзу й поготів не знає справжнього значення цього поняття та глибини історичних подій, які з ним пов’язані.

Експерти розкажуть, яким чином пояснювати справжнє значення поняття «сіонізму» та як його очистити від совєтської пропаганди. 

Сіонізм - це єврейський національний рух, що ставить своєю метою об'єднання і відродження єврейського народу на його історичній батьківщині Ерец Ісраель (Земля Ізраїлю).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: