Генпрокуратура взялась за розслідування щодо підроблення співробітником НАБУ підпису помічниці Полякова

Генпрокуратура взялась за розслідування щодо підроблення співробітником НАБУ підпису помічниці Полякова

Нардеп Максим Поляков в суді 

Фото: УНІАН

Помічниця Полякова 21 липня подала заяву про підроблення її підпису працівником Національного антикорупційного бюро

Генпрокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення у справі стосовного того, що співробітник НАБУ підробив підпис помічниці депутата «Народного фронту» Максима Полякова Тетяни Любонько

Про це народний депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що його помічниця 21 липня подала заяву про підроблення її підпису працівником Національного антикорупційного бюро.

«Генеральна прокуратура внесла відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 365 КК України (Службове підроблення) та ч.1 ст. 365 КК України (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронних органів)», - наголосив Поляков.

Раніше адвокат Володимир Адонін розповів, що з боку НАБУ була низка порушень у провадженні щодо помічниці Полякова Тетяни Любонько. Зокрема, у НАБУ підробили підпис Любонько на одному з процесуальних документів. На підтвердження своїх слів адвокат продемонстрував відповідний висновок почеркознавчої експертизи.

Нагадаємо, нардепа Максима Полякова підозрюють у лобіюванні незаконного видобування бурштину в інтересах нардепа Борислава Розенблата.

Поляков заперечує будь-які ділові зв'язки з Розенблатом і пояснює переслідування його з боку НАБУ особистим конфліктом з директором Бюро Артемом Ситником.

21 липня нардепу призначили запобіжний захід у вигляді внесення застави в 304 тис. та носіння електронного браслету.

25 липня Поляков вніс 304 тис. грн застави. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: