Геращенко обурилася «гібридними вкидами» проти Сенцова

Геращенко обурилася «гібридними вкидами» проти Сенцова
Ірина Геращенко

Заступник голови Верховної Ради розкритикувала експертну конференцію ОБСЄ

На журналістську конференцію, яку організували 26 червня в Києві ОБСЄ та НСЖУ, були запрошені пропагандисти-розпалювачі війни. Також на цьому заході було здійснено інформаційні гібридні вкиди проти політв'язня Олега Сенцова.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Прес-секретар Путіна Пєсков сьогодні говорить, що «не коментуватиме нових обставин у справі Сенцова». «Нові обставини у справі Сенцова» були вкинуті в маси...на конференції в Києві, організованій ... ОБСЄ і НСЖУ, куди ще й провокаційно назапрошували купу пропагандистів з РФ, яких українські спецслужби прогнозовано не пустили, що викликало чергову хвилю «занепокоєнь» з боку міжнародних організацій. Чи не для того й запрошували завідомо небажаних в Україні пропагандистів- розпалювачів війни, аби потім знову публічно журити Україну за «недопуск журналістів», - йдеться у повідомленні.

Водночас Геращенко вказала, що на цій журналістській конференції «бридкий вкид по Олегу зробив аж ніяк не журналіст». 

«Як там опинилася людина, далека від журналістики й навіщо? Й чому, окрім вкида «нових обставин у справі Сенцова», ніяких інших новин з «конференції» немає. Що це було? Й чи відчувають організатори відповідальність, коли подібні інформаційні гібридній вкиди проти Олега робляться в столиці України, яка відчайдушно бореться за його звільнення, в 44 день його голодування», - написала Геращенко.

Як відомо, 26 червня у Києві пройшла експертна конференція ОБСЄ «Посилення свободи і плюралізму ЗМІ в Україні під час конфлікту в Україні та навколо неї». 

Раніше повідомлялося, що в Україну не впустили російського журналіста, главу комісії Громадської палати РФ з розвитку інформаційного простору, ЗМІ та масових комунікацій Євгенія Прімакова.

Також у вівторок прикордонники не пропустили в Україну британську журналістку російського пропагандистського телеканалу Russia Today Полу Слієр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: