Глава НАЗК шокована: Корчак розповіла, що її вразило в деклараціях

Глава НАЗК шокована: Корчак розповіла, що її вразило в деклараціях
Наталія Корчак

Наталію Корчак найбільше вразили не статки чиновників

Голову Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Корчак найбільше вразили в е-деклараціях жарти чиновників. Про це, як повідомила вона на своїй сторінці в Facebook, Корчак розповіла німецькому телеканалу ARD.

«Насправді, мене найбільше вразили не будинки у сотні метрів, кількість картин, пляшок вина, мільйонний кеш чи, навіть, мощі і власний храм. Найбільше вразили незрозумілі для мене, попри добре почуття гумору, жарти декларантів. На хвилинку, жарти народних обранців, які вважають за норму вносити до державного реєстру декларацій абракадабру», - сказала глава НАЗК.

Корчак зазначила, що вона «шокована як рівнем почуття гумору і громадянською позицією щодо проголосованого самими ж Закону, так і рівнем освіченості».

«Насправді, демонстрація всій країні декларацій з Миколаєм чи трильйоном, це не те, чим має вражати суспільство нардеп», - вважає глава НАЗК.

Нагадаємо, народний депутат Володимир Парасюк задекларував годинник, який йому нібито приніс Святий Миколай. Так, в графі «опис майна» він вказав: «Годинник. Подарунок. P.s. Приніс Святий Миколай. Але точно сказати не можу, бо я спав». Потім він пояснив, що це був жарт. Нардеп Сергій Мельничук, який раніше очолював батальйон «Айдар», а в парламенті представляє групу «Воля народу», пояснив трильйон гривень у своїй е-декларації бажанням привернути увагу до корупції в країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: