Глузман пояснив, чому глава МОЗ Супрун має статус недоторканого члена уряду

Глузман пояснив, чому глава МОЗ Супрун має статус недоторканого члена уряду
Семен Глузман

Глузман повідомив, що Супрун має впливового родича у Республіканській партії США

Семен Глузман, голова Асоціації психіатрів України, лікар та колишній політв’язень в інтерв’ю «Главкому» розповів, що на Петра Порошенка тиснуть з Республіканської партії США щодо Уляни Супрун.

«Мені доводиться контактувати з людьми із Адміністрації президента. Я не маю права називати прізвища, але люди, близькі до нашого президента, сам на сам мені кажуть: «Семене Фішелевичу, ви не думайте, що президент не знає, що відбувається в охороні здоров’я. Він все прекрасно розуміє, але нічого не може зробити. Це тиск республіканської партії США. У Супрун родич там займає високе положення», - заявив Глузман.

Голова асоціації психіатрів додав, що півроку тому йому телефонував Генпрокурор Юрій Луценко після того, «як він (Глузман – ред..)в черговий раз через Супрун «наїхав» на президента».

« Я це свідомо роблю, бо він же несе відповідальність. Я не настільки дурний, щоб вважати, що у нас парламент та уряд щось вирішують. Вирішує одна людина і її оточення. І от після того, як я «наїхав» на президента, подзвонив Луценко і сказав, що я помиляюся. По суті, іншими словами, але він сказав те ж саме: президент перебуває під тиском, і що Супрун привели і про лобіювали», - зазначив лікар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: