Грач розповів, як севастопольці вимагають від окупантів більшої поваги

Грач розповів, як севастопольці вимагають від окупантів більшої поваги

Колишній нардеп розповів, чому кримчани постійно «випендрюються»

Колишній депутат Верховної Ради від Компартії та екс-голова Верховної Ради Криму Леонід Грач, який зараз мешкає на півострові, в інтерв’ю «Главкому»розповів, що Крим, це такий складний регіон, який «випендрювався» ще за часів України і тепер вимагає від окупантів ще більшої поваги.

«В Криму є достатньо серйозний прошарок – десь 20 з гаком відсотків – українців за національністю. До того ж у Криму залишилися родинні, дружні зв’язки з тими, хто живе сьогодні на території України. У кримчан є своє ставлення до керівництва України, але немає негативного ставлення до українського народу, - вважає Грач.
«У нас у Конституції Криму записано три офіційні мови, і треба, відштовхуючись від цього, вести політику. Крим – це таке перехрестя, яке завжди буде детонувати і не зможе підлаштуватися під якісь одні граблі. Це досить автономний по духу регіон, і в Україні він так само «випендрювався». Кримчани розуміють, що півострів є геополітично і військово-стратегічно важливим. І севастопольці рвуть тільняшку у себе на грудях, бо розуміють, що таке база флоту, пам’ятають свою історію і хочуть до себе більшої поваги, ніж сьогодні», - заявив колишній нардеп від Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: