Грач: Кримська організація «Єдиної Росії» – це вчорашня Партія регіонів

Грач: Кримська організація «Єдиної Росії» – це вчорашня Партія регіонів

Колишній нардеп вважає, що на окупованому півострові нема еліти

Колишній депутат Верховної Ради від Компартії та екс-голова Верховної Ради Криму Леонід Грач, який зараз мешкає на півострові, в інтерв’ю «Главкому»розповів, що наразі він не бачить у Криму людей, яких можна було б назвати «кримською елітою».

«Кримської еліти нема – вона розчавлена, розкуплена і пішла «по руках». Кримська організація «Єдиної Росії» – це вчорашня Партія регіонів, де всі до одного були пройдисвітами. Це що – еліта? Є певна надія, що колишній генпрокурор Устінов (Володимир Устінов – голова Південного федерального округу, до якого включено Крим. – Ред.) – це не Меняйло і не Белавенцев. Ви подивіться – вже цілий десяток міністрів, які попрацювали рік-півтора і були замішані в корупції, прибрано з посад, і нібито заведено карні справи, але результату нема. Посадили якусь дрібноту, а ті розбійники і крадії, що сиділи на міністерстві транспорту і зв’язку, міністерстві промполітики, не відсиділи своє», - розповів колишній український депутат.
Він також вважає, що Аксьонова, Шеремета, Бельбека, Поклонської можуть позбутися, відправивши у заслання до Держдуми. Але всі вони туди потрапити не можуть – щоб місце тієї ж Поклонської у списку стало прохідним, «Єдиній Росії» треба під 90% набирати в регіоні або хтось має відмовитися від мандата. Тому російська влада намагатиметься фальсифікувати вибори, як зазвичай.
«До речі, Константинов виявився хитрішим – якщо Аксьонов вирішив усіх своїх провести по списку «Єдиної Росії», то «константиновським» віддали три мажоритарних округи. Тож скоріш вони пройдуть по округах, аніж ті, що у списку. Сам Константинов, до речі, побоявся йти на вибори в Держдуму, бо довелося б засвітити в декларації все, що у нього заховано в офшорах та в Києві», - розповів Грач.
Він також не допускає, що Аксьонов залишиться на своєму місці після виборів і відмовиться від мандата. «Вже сенсу немає, бо його розкусили, що він ніхто з точки зору професійного менеджменту», - пояснив Грач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: