Харківська поліція відкрила кримінальні справи проти живодерів за відео вбивства кошеня

Харківська поліція відкрила кримінальні справи проти живодерів за відео вбивства кошеня

Відео, яке було поширене в соцмережі, містить матеріали, що пропагують культ жорстокості

Харківські правоохоронці відкрили  кримінальне провадження за фактом появи в мережі шокуючого відео з убивством кошеня. Як інформує прес-служба Нацполіції Харківської області, експертизою було доведено, що відео, яке було поширене в соцмережі, містить матеріали, що пропагують культ жорстокості.

«В даному випадку відносно тварин», - зазначили в прес-службі. Підсумком проведених слідчих дій стало відкриття ще одного кримінального провадження за ч. 1 ст. 300 (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці проводять подальші слідчі дії з відкритого раніше кримінального провадження (ст. 299 Кримінального кодексу України) і продовжують встановлювати коло свідків.

«Молодий чоловік та його дівчина, якій належить собака бійцівської породи, вже викликані на допит», - повідомила прес-офіцер Немишлянського ВП Олена Котелович. Згідно санкції додатково відкритого кримінального провадження винним особам може загрожувати покарання у вигляді обмеження свободи на термін до 3-х років.

Як повідомлялось, у Дніпрі поліцейські імітували вбивство підприємця, щоб затримати замовника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: