Харківський суд зобов’язав лікувати затриману комуністку Александровську

Харківський суд зобов’язав лікувати затриману комуністку Александровську

Адвокат вважає, що така судова постанова в харківському райсуді стала можливою завдяки зверненню захисту до Європейського суду з прав людини

Жовтневий районний суд Харкова задовольнив скаргу адвокатів щодо ненадання належної медичної допомоги затриманому лідерові комуністів області Аллі Александровській, повідомив Радіо Свобода адвокат підозрюваної Олександр Шадрін.

«Суд зобов’язав начальника установи виконання покарань № 27 (слідчого ізолятора) забезпечити дотримання прав підзахисної щодо забезпечення медичного обстеження здоров’я Алли Александровської у спеціальному медичному закладі з урахуванням консультативного висновку лікаря-кардіолога за 30 червня 2016 року», — повідомив Шадрін.

Він додав, що чекає, поки Александровську вивезуть на обстеження у спеціалізований заклад і за необхідності там будуть лікувати: «бо в медичній частині СІЗО відсутнє діагностичне приладдя та обладнання для лікування».

Нагадаємо, екс-нардепа від забороненої нині КПУ Александровську затримали у Харкові за підозрою у посяганні на територіальну цілісність України та спробу підкупу депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: