Іспанія оприлюднила план виходу із карантину

Іспанія оприлюднила план виходу із карантину
Іспанія планує пом'якшити умови карантину 
Фото: Reuters

Чотири іспанські острови першими послаблять карантин

Уряд Іспанії оголосив про чотириетапний план щодо зняття суворого карантину і повернення до «нових норм» життя до кінця червня.

Про це повідомляє ВВС.

«Іспанія оголосила про чотириетапний план щодо зняття суворого блокування через коронавірус і повернення до «нових норм» до кінця червня», - йдеться в повідомленні.

Прем'єр-міністр країни Педро Санчес заявив, що кожен регіон послаблюватиме карантинні обмеження по-різному, залежно від серйозності спалаху коронавірусу на його території.

Чотири іспанські острови будуть першими і послаблять карантин з 4 травня, а інша частина Іспанії - через тиждень.

Як повідомлялося, в неділю в Іспанії дозволили виходити на вулицю дітям до 14 років - на одну годину на день, з 09:00 до 21:00. А з 2 травня решті населення також буде дозволено короткий час прогулянок на свіжому повітрі, якщо рівень зараження в країні продовжуватиме падати.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оприлюднив план виходу з карантину в Україні, який складається з п’яти етапів.

Напередодні президент України Володимир Зеленський назвав умови для плавного виходу країни з карантину і анонсував представлення невдовзі прем'єр-міністром відповідного сценарію.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: