Ізраїль готується до відкриття пляжів. Нові правила

Ізраїль готується до відкриття пляжів. Нові правила
Експериментальна зона відпочинку після карантину на пляжі Фрішман

Створено експериментальну зону відпочинку з дотриманням дистанції

У Тель-Авіві почали підготовку до відкриття міських пляжів для відпочиваючих після ослаблення карантину. На пляжі Фрішман працівники муніципалітету відгородили спеціальний ділянку, на якій розставили шезлонги, парасольки, пластикові столики та крісла. Відстань між сусідніми парами шезлонгів становить два метри, як того вимагають правила соціального дистанціювання.

Проте мова йде лише про технічну підготовку, користуватися зоною відпочинку поки заборонено.

Лише наступного тижня на цьому пляжі побувають представники Міністерства охорони здоров'я, щоб перевірити його відповідність приписам, пишуть ЗМІ

Якщо такий формат буде визнаний придатним для відкриття плавального сезону, такі ж зони відпочинку можуть бути організовані на всьому морському узбережжі в межах міста.

Представники мерії підкреслили, що розраховують на швидке відкриття пляжів, тому вже зараз почали підготовку.

«Люди не ходять на море вже два місяці, це дуже довгий термін. Ми розставили шезлонги і парасольки на відповідній відстані один від одного. У найближчому майбутньому планується також відкрити кафе і бари на пляжах, де можна буде купити морозиво, прохолодні напої або перекусити. Незабаром можна буде відпочивати біля моря з комфортом», - розповів співробітник муніципалітету.

Нагадаємо, що серед послаблень, про які оголосив 4 травня прем'єрміністр Беньямін Нетаньягу, були і заняття водними видами спорту у морі. Але відвідування пляжів та відпочинок на узбережжі все ще під забороною. МОЗ не поспішає знімати обмеження, побоюючись хвилі заражень на Covid-19 в місцях масового відпочинку.

Раніше Робоча група по боротьбі з епідемією при Міністерстві охорони здоров’я Ізраїлю вирішила заборонити використання одноразових рукавичок молодшими школярами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: