Єфремову продовжили арешт до 13 травня

Єфремову продовжили арешт до 13 травня
Олександр Єфремов

Суд призначив продовження допиту свідків

Старобільський районний суд Луганської області продовжив термін утримання під вартою колишньому голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову.

Про це написала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган Twitter.

Суд продовжив термін утримання під вартою Єфремову до 13 травня 2019 включно. Наступне засідання призначено 18 березня на 10:00 ранку. Крім того, суд призначив продовження допиту свідків.

Нагадаємо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації, у пособництві при захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області, а також в сепаратизмі.

Єфремова звинувачують в розтраті бюджетних коштів державного підприємства «Луганськвугілля» в особливо великому розмірі. Згідно з матеріалами кримінальної справи, він чинив незаконний вплив з використанням владних повноважень на керівництво«Луганськвугілля», щоб схилити їх до співпраці з фірмами, підконтрольними Єфремову.

В кінці жовтня прокуратура завершила розслідування у кримінальній справі відносно спільників Єфремова. Відзначається, що спільники екс-голови фракції «Партії регіонів» підозрюються в скоєнні в 2014 році на території Луганської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: