Київська митниця за п’ять місяців збільшила обсяг оброблених вантажів на 20%

Київська митниця за п’ять місяців збільшила обсяг оброблених вантажів на 20%
Сергій Тупальський

Кількість митних декларацій, що оформляються на Київській митниці, зросла в порівнянні з минулим роком на 23%

Київська міська митниця Державної фіскальної служби України (ДФС) за період з січня по травень 2017 року збільшила обсяг оброблюваних вантажів за ваговими показниками на 20% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомив в ході засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС в місті Києві виконуючий обов'язки начальника відомства Сергій Тупальський.

Він також розповів, що кількість митних декларацій, що оформляються на Київській митниці, зросла в порівнянні з минулим роком на 23%, кількість суб'єктів господарювання, які здійснювали зовнішньоекономічну діяльність, на митниці, зросла на 37%, а надходження до державного бюджету - на 18, 1% - до 16,6 млрд. грн.

«Завдяки перевиконанню планових показників для бюджету Київської міської адміністрації вдалося акумулювати більше 400 млн. грн., які будуть спрямовані на ремонт доріг Києва», - додав Тупальський.

За його словами, основними групами товарів, які проходять митні процедури в очолюваному ним відомстві, є легкові автомобілі, запчастини, засоби зв'язку, комп'ютерна та побутова техніка.

При цьому Тупальський поскаржився, що йому з колегами поки не вдалося істотно знизити середній час митного оформлення товарів, що у всіх митних режимах становить 3 год 3 хв. У минулому році цей показник становив 3 год 10 хв.

За перші 5 місяців 2017 року Київською міською митницею ДФС прийнято 449 справ про порушення митних правил на суму 90,5 млн. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: