Кількість обстрілів на Донбасі зросла втричі - ОБСЄ

Кількість обстрілів на Донбасі зросла втричі - ОБСЄ
obozrevatel.com

Ситуація на Маріупольському напрямку загострилася до максимального рівня з вересня

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за останній тиждень значно зріс рівень насильства. Про це на брифінгу повідомив заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг, передає РБК-Україна.

«Минулого тижня ми були свідками різкого зростання рівня насильства. Кількість вибухів зросла втричі порівняно з попереднім тижнем, склавши більше 3000», - повідомив Хуг.

За його словами, місія ОБСЄ минулого тижня зафіксувала 373 вибухів в районі Широкиного і Комінтернового. Це найвищий показник з вересня 2015 року. «На околицях Горлівки зафіксовані порушення, які становлять 15 % від загальної кількості», - підкреслив Хуг і додав, що в Луганській області фіксується відносна тиша.

Як повідомлялося, під час телефонної розмови з Меркель і Олландом Путін поскаржився на «українських провокаторів» на Донбасі. Він також закликав співрозмовників «більш активно впливати на українську сторону, в тому числі в ході майбутніх контактів з Петром Порошенком у Варшаві, для забезпечення чіткої реалізації мінських домовленостей».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: