Коельо передумав підтримувати Тимошенко?

Коельо передумав підтримувати Тимошенко?
Письменник Паоло Коельо написав у Твіттері про Юлію Тимошенко

На з'їзді Батьківщини показали фільм, де бразильський письменник нібито говорить, що саме Тимошенко «може керувати країною»

Відомий бразильський письменник Пауло Коельо заперечує, що висловлювався на підтримку кандидата в президенти України Юлії Тимошенко. Про це він написав в Twitter. 

«Я ніколи не записував жодного повідомлення про те, що підтримую її кандидатуру. Навіть якщо вона мені подобається як людина, українська політика - не моя справа», - написав Коельо. 

Вчора під час з'їзду ВО «Батьківщина», на якому Тимошенко висунули кандидатом у президенти, був показаний короткий фільм про неї. 

У фільмі, згідно переказу з іспанського, Коельо сказав: «Я зустрічався з Тимошенко двічі. У неї є харизма. Ще й яка! Це дуже сильна особистість. Вона пройшла через багато випробувань. І у неї є унікальна особливість - вона здатна долати будь-які труднощі. Саме така людина може керувати країною».

Нагадаємо, згідно із новими соціологічними дослідженнями, Петро Порошенко наздоганяє Юлію Тимошенко у президентських рейтингах. 

До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: