Колишній депутат Одеської міськради фінансував «Л/ДНР», - СБУ

Колишній депутат Одеської міськради фінансував «Л/ДНР», - СБУ
Ігор Марков

За даними ЗМІ, йдеться про голову Всеукраїнської політичної партії «Родина», екс-депутата Верховної Ради та Одеської міськради Ігоря Маркова

Служба безпеки України викрила факти фінансування колишнім депутатом Одеської міської ради спільно з менеджментом будівельної компанії незаконних збройних формувань так званих «ДНР» та «ЛНР». Про це повідомляє прес-центр СБУ

«Правоохоронці встановили, що один із великих одеських забудовників частину проданої нерухомості не відображає у фінансовій документації та отримує готівкою. Потім гроші передавалися одному з колишніх депутатів міськради Одеси, який має «інтереси» у будівельному бізнесі. Співробітники спецслужби задокументували, що депутат, оголошений у міжнародний розшук, переховується від українського правосуддя на території Росії та спрямовує відсоток від суми на фінансування незаконних збройних формувань терористичних організацій «ДНР/ЛНР», – йдеться у повідомленні.

Для отримання додаткових доказів фінансування тероризму у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України, відбуваються обшуки в офісних приміщеннях будівельної компанії.

За даними «Інтерфакс-Україна», йдеться про голову Всеукраїнської політичної партії «Родина», екс-депутата Верховної Ради України та Одеської міськради Ігоря Маркова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: