Колишній зять короля Норвегії розповів про домагання з боку Кевіна Спейсі

Колишній зять короля Норвегії розповів про домагання з боку Кевіна Спейсі
Арі Бен

Кевін Спейсі хапав за інтимне місце колишнього зятя короля Норвегії

Колишній зять короля Норвегії розповів про те, як Кевін Спейсі схопив його за інтимне місце.

В інтерв'ю норвезькій радіостанції Р4 Арі Бен, який до минулого року був одружений на дочці норвезького короля Харальда, розповів, що інцидент стався в 2007 році, коли американський актор проводив прийом після концерту на честь присудження Нобелівської премії миру.

«Я щедра людина, але це було більше, ніж я мав на увазі», - сказав Бен.

Згадуючи про свою зустріч з актором, Бен розповів: «Ми розмовляли, і він сидів поруч зі мною. Через п'ять хвилин він сказав - давай вийдемо на повітря і покуримо. І тут він опускає руку під стіл і хапає мене за яєчка».

За словами Бена, він зумів тоді звільнитися від Спейсі словами: «Ну, може пізніше». «У мене тоді ще не було сивого волосся, я був на десять років молодше, - я був прямо його типаж», - зауважив Бен.

Раніше сервіс Netflix відсторонив виконавця головної ролі Кевіна Спейсі від зйомок останнього, шостого сезону серіалу «Картковий будинок». Це рішення є необхідним першим кроком до остаточного розірвання контракту з актором, заявило обізнане джерело.

Першим про домагання з боку Спейсі розповів актор Ентоні Репп, якому на той момент було 14 років. Актор запросив його на вечірку, випив і почав чіплятися до нього. При цьому Репп кілька років не розповідав про це і не спілкувався зі Спейсі. Після заяви Репп Спейсі вибачився перед ним, але сказав, що не пам'ятає цієї зустрічі.

Крім того, про сексуальні домагання з боку Спейсі розповіли члени знімальної групи «Карткового будиночка». Вони описали поведінку актора як «хижака».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: