Кевін Спейсі більше не з’явиться у «Картковому будинку»

Кевін Спейсі більше не з’явиться у «Картковому будинку»

Netflix розірвала відносити із Кевіном Спейсі після хвилі звинувачень

Американська компанія Netflix заявила про припинення зв'язків з актором Кевіном Спейсі, зіркою одного з найуспішніших серіалів компанії – «Карткового будинку». Причиною стала низка звинувачень у сексуальних домаганнях, які завдали удару по репутації актора.

«Netflix не братиме участі в жодному подальшому виробництві «Карткового будинку» із залученням Кевіна Спейсі», - йдеться у заяві компанії, оприлюдненій увечері в п'ятницю, 3 листопада, яку цитує Reuters.

Компанія Media Rights Capital, яка займається продюсуванням серіалу, заявила, що проводить власне розслідування звинувачень у сексуальних домаганнях під час зйомок «Карткового будинку», висунутих проти Спейсі. Поки розслідування триває, Спейсі усунуто від участі в зйомках серіалу.

Раніше цього ж тижня компанія Netflix повідомила про те, що серіал «Картковий будинок» завершиться майбутнім, шостим сезоном, однак наголосила, що це рішення не пов'язане зі скандалом навколо Спейсі і планувалося вже давно.

Нагадаємо, в жовтні актор Ентоні Рэпп звинуватив Спейсі в домаганнях, що нібито сталися 30 років тому. Зірка «Карткового будиночка» у відповідь опублікував у Twitter офіційні вибачення, зізнався, що не пам'ятає про інцидент, і зробив камінг-аут як гомосексуал. Після цього актор потрапив під шквал критики і невдоволення людей в соцмережах, які розцінили його вчинок як спробу нещирого виправдання з метою відвернути увагу від звинувачень Реппа.

Після цього відразу кілька чоловіків заявили, що Спейсі в різний час домагався їх. Також дев'ять членів знімальної групи серіалу «Картковий будиночок» звинуватили актора в сексуальних домаганнях.

У шостому сезоні головною дійовою особою серіалу зробити можуть зробити Клер Андервуд у виконанні Робін Райт.

Хвиля викриттів та звинувачень щодо сексуальних домагань здійнялася в кіноіндустрії після скандалу навколо продюсера Харві Вайнштейна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: