Коронавірусна паніка в РФ: росіяни масово скуповують морозилки для запасів їжі

Коронавірусна паніка в РФ: росіяни масово скуповують морозилки для запасів їжі

Морозильні камери стали шукати утричі частіше, ніж у березні 2019 року

Росіяни почали скуповувати морозильні камери для зберігання в них додаткових запасів їжі. Про це повідомляють «Известия» з посиланням на дані онлайн-ритейлерів.

За останні два тижні попит на морозилки доходив до 1,7 тисячі відсотків.

Так, попит на холодильники та морозильні камери виріс на «Яндекс.Маркеті», а також на маркетплейсі «Беру». На останньому з 16 по 22 березня кількість відповідних запитів зросла на 50 відсотків у порівнянні з минулим тижнем. З 7 по 17 березня виник аномальний попит, кількість замовлень зросла в шість разів, а середній чек - в півтора рази.

На «Яндекс.Маркеті» вдвічі зріс інтерес до холодильників. Морозильні камери стали шукати утричі частіше, ніж у березні 2019. В інтернет-магазині «Холодільнік.ру» продажі товарів зросли у 5,3 рази. На goods.ru. морозильні камери стали купувати в 17 разів частіше, ніж минулого року.

Зазначимо, що коронавірусна паніка почалась в РФ минулого тижня. Люди почали штурмувати банки, аби забрати свої заощадження.

Як повідомлялось, в адміністрації президента Росії Володимира Путіна виявлено чиновників із підозрою на коронавірус.

Також нагадаємо, що Росія повністю закриє кордони, буде зупинена робота всіх пунктів пропуску, в тому числі на кордоні з Білоруссю. 

Втім, московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

Нагадаємо, у Москву з Києва прибув організований через ситуацію з коронавірусом спеціальний поїзд, який доставив на батьківщину більше 700 росіян. Зустрічаючих на перон не пустили, вони чекали своїх близьких за огорожею на виході з вокзалу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: