Коронавірусні гуляння у Москві. Зірка російського ТБ матюками вилаяла тих, хто не сидить дома

Коронавірусні гуляння у Москві. Зірка російського ТБ матюками вилаяла тих, хто не сидить дома
Лариса Гузєєва відчитала росіян, які порушують самоізоляцію

Всього в Росії на 28 березня 1264 заражених

Російська телеведуча і актриса Лариса Гузєєва відчитала росіян, які ігнорують самоізоляцію і гуляють по місту.

Емоційне звернення вона виклала в своєму Інстаграм.

На відео вона жорстко висловилася, використовуючи нецензурну лайку.

«Мене розриває! Я щойно повернулася з міста. Неможливо - яблуку ніде впасти!  Їхала у власній машині і вікно боялася відкрити. Я можу бути небезпечна для всіх. Ні, всі гуляють! Діти гуляють, батьки, люди похилого віку. Що ви робите? Не можна так...Правда, небезпечно! Не подобається вам жити? Так розбийтеся об стіну! А мені моє життя дороге! Мені теж вдома нудно дуже, але якось я знаходжу можливість розважити себе і свої близьких», - заявила Гузєєва.

Увага: нецензурна лексика!

Переглянути цей допис в Instagram

ЗАДОЛБАЛО

Допис, поширений Larisa Guzeeva (@_larisa_guzeeva_)


На сьогоднішній день в Москві підтвердили більше 800 випадків зараження коронавірусом. В регіоні від ускладнень на тлі вірусу загинули чотири людини. Всього в Росії на 28 березня 1264 заражених.

Російський співак Лев Лещенко, у якого підтвердився діагноз Covid-19, після повернення в Росію з гастрольної поїздки по США і Канаді відправився на урочистості з нагоди дня народження сестри Ігоря Крутого Алли.

На святі були присутні Микола Басков, Олег Газманов і Володимир Винокур з дружинами, Ірина Аллегрова, Олександр Розенбаум і Олександр Буйнов, Лера Кудрявцева, Алсу, Валерій Леонтьєв, Олександр Сєров, Ані Лорак, Олександр Ревва і прессекретар Путіна з дружиною Тетяною Навкою.

Раніше повідомлялося, що Лещенко у дуже тяжкому стані через коронавірус.

Гуморист Володимир Винокур розповів, що артиста  госпіталізували з двостороннім запаленням легенів. В лікарні з Лещенком перебуває також його дружина Ірина.

Напередодні стало відомо, що співака перевели в реанімацію лікарні Комунарка, де лікують інфікованих коронавірусом. Повідомляли, що Лещенко почав задихатися, у нього знизився відсоток кисню в крові. 78-річний артист підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: