Коронавірусом може заразитися 1 млрд людей в усьому світі, - звіт

Коронавірусом може заразитися 1 млрд людей в усьому світі, - звіт
За даними звіту IRC, у світі може бути від 500 млн до 1 млрд випадків Covid-19

У десятках вразливих країн може бути понад 3 млн смертей

Неурядова організація з питань гуманітарної допомоги Міжнародний комітет порятунку (IRC) повідомила, що без допомоги уразливим країнам, заразитися коронавірусом можуть 1 млрд людей у світі.

За даними звіту IRC, заснованому на моделях і даних Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та Імперського коледжу Лондона, в світі може бути від 500 млн до 1 млрд випадків Covid-19.

Також вказується, що може бути більше 3 млн смертей у десятках вразливих країн.

Повідомляється, що проблемою нестабільних країн, або тих, що розвиваються, є відсутність відповідного медичного обладнання для лікування пацієнтів із Covid-19 та приховування реальних даних про кількість інфікованих.

Зазначимо, втрати імпорту та експорту послуг, пов’язаних з подорожами, від пандемії коронавірусу оцінюються в понад $1,5 млрд, тому головною метою наразі є захист туристичних підприємств від масових банкрутств та стабілізація їх роботи.

Як повідомлялось, пандемія коронавірусу Covid-19 на сьогодні далека від завершення.

Нагадаємо, станом на ранок 28 квітня, кількість підтверджених випадків Covid-19 по всьому світу становить 3 064 895, серед яких 211 609 смертей і 922 581 випадок одужання пацієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: