КПВВ «Золоте» два дні працюватиме у тестовому режимі

КПВВ «Золоте» два дні працюватиме у тестовому режимі
КПВВ «Золоте»

КПВВ «Золоте» відкриють у зв’язку з ремонтними роботами на мостовому переході поблизу пропускного пункту «Станиця Луганська»

9 та 10 грудня контрольний пункт в’їзду-виїзду «Золоте» в Луганській області працюватиме в тестовому режимі. Про це повідомили в Луганській обласній державній адміністрації.

КПВВ «Золоте» відкриють у зв’язку з ремонтними роботами на мостовому переході поблизу пропускного пункту «Станиця Луганська», які проводяться в ці дні, пояснили в Луганській ОДА.

«Станиця Луганська» – наразі єдиний КПВВ, який діє в Луганській області. Протягом останніх двох років на Луганщині кілька разів намагалися відкрити ще одне КПВВ, «Золоте», але пункт так і не розпочав свою роботу – через, як каже українська сторона, недотримання бойовиками зобов’язань щодо гарантування безпеки у цьому районі. Угруповання «ЛНР» закликало Київ утриматися від відкриття цього КПВВ і заявляло про неузгодження технічних моментів.

29 листопада на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську українська сторона заявила, що бойовики продовжують зривати відкриття КПВВ «Золоте» в Луганській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: