Кремль: лідери бойовиків підтримали ініціативу про обмін заручників на Донбасі

Кремль: лідери бойовиків підтримали ініціативу про обмін заручників на Донбасі
Обмін заручниками

Президент РФ Путін поговорив по телефону з лідерами бойовиків

У Кремлі заявили, що ватажки бойовиків Олександр Захарченко та Ігор Плотницький підтримали пропозицію Віктора Медведчука про обмін заручників на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Кремля за підсумками телефонних переговорів президента РФ Володимира Путіна з терористами.

У Кремлі заявили, що в ході розмови обговорювалася ініціатива лідера громадського руху «Український вибір – право народу» Віктора Медведчука щодо обміну полоненими між Україною і «Л/ДНР».

«Керівники «ДНР» і «ЛНР» ініціативу підтримали, зазначивши, що ще належить додатково опрацювати це питання з представниками української сторони», - зазначили у Кремлі.

14 жовтня стало відомо, що кількість українців, які перебувають у полоні у бойовиків на окупованому Донбасі, зросла до 157 осіб.

У листопаді представник України в Мінських переговорах Ірина Геращенко повідомляла, що бойовики на окупованому Донбасі утримують в заручниках 152 людини.

Раніше перший віце-спікер Верховної Ради повідомила, що бойовики вимагають випустити екс-беркутівців, інакше обміну полоненими не буде.

На початку жовтня Україна у Мінську знову вимагала обміну заручниками за формулою «88 на 313».

За її інформацією, раніше у списку в полоні на Донбасі знаходилися 144 людини. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: