Реклама та зарплати. На що Блок Порошенка минулого року витратив державні 112 млн

Реклама та зарплати. На що Блок Порошенка минулого року витратив державні 112 млн

Центр «Ейдос» проаналізував фінансовий звіт партії президента за 2017 рік

Партія президента БПП «Солідарність» у 2017 році отримала в свою скарбницю 112 мільйонів гривень, ще 133 тисячі – надійшло від фізичних та юридичних осіб. Найбільше грошей у минулому році «БПП» витратила на рекламу своєї політичної сили та зарплати. Про це йдеться у аналізі фінансового звіту партії за 2017 рік центру «Ейдос».

На «пропаганду» «Блок Петра Порошенка» витратив 14,5 млн гривень за рік, що включає в себе як видавничу діяльність, так і рекламу на телебаченні, радіо, в пресі та зовнішніх носіях. З 14,5 млн партійці показали розподіл лише 10 млн – майже сім пішло на видавництво, а три – на рекламу на телебаченні. На що пішла решта – близько 4,5 млн – в загальній таблиці звіту партія не показала.

Ще 9,4 млн гривень надходжень партія витратила на заробітні плати 42 співробітникам апарату політичної структури.

Стаття видатків «матеріальні витрати» склала 8,4 млн гривень, а «оренда офісів» - 1,4 млн гривень. Ці гроші партія витратила на київській офіс політичної сили на вулиці Лаврській. При чому, якщо з 2016 року партія стартувала з офісу в 239 м2, то в грудні минулого року розширила своє представництво аж до 1534 м2.

Детальніше читайтеЗолото БПП. Звідки бере та як витрачає гроші партія президента


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: