Лавров раптом зізнався, що Росія бомбардувала Україну

Лавров раптом зізнався, що Росія бомбардувала Україну
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров

Лавров висловився, що проблему врегулювання російскьо-українського військового конфлікту на Донбасі неможливо вирішити «новими бомбардуваннями, новими обстрілами»

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров визнав, що Росія бомбардувала та обстрілювала суверенну територію України.

Про це очільник російського зовнішньополітичного відомства заявив у п'ятницю, 11 серпня, під час свого виступу на урядовому пропагандистському форумі для молоді, передає ТАСС.

Зокрема, Лавров висловився, що проблему врегулювання російсько-українського військового конфлікту на Донбасі неможливо вирішити «новими бомбардуваннями, новими обстрілами».

«Треба змусити радикалів і неонацистів, які правлять балом в Україні, змусити знати своє місце, виконувати те, під чим вони підписалися (під Мінськими домовленостями - ред.)..., - сказав він. - Новими бомбардуваннями, новими обстрілами ми цю проблему не вирішимо».

im-lawrow_obstrily

Заяву Лаврова прокоментував український журналіст Роман Цимбалюк, який працює в Москві.

«Це чергове визнання того, що були «старі» бомбардування, визнання того, що ночами «довбали по Україні» і продовжують це робити досі. А виправдовують себе товарищі росіяни старої формулою: «Треба змусити радикалів і неонацистів, які правлять бал в Україні, знати своє місце». Формулювання зрозуміле. Якщо в Україні «неонацисти», значить, можна бомбити», - написав він на Facebook.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: