Луценко обіцяє вироки винуватцям Іловайської трагедії

Луценко обіцяє вироки винуватцям Іловайської трагедії
Фото day.kyiv.ua

Генштаб отримає не лише висновки, а й допити, експертизи і навіть вироки, пообіцяв генпрокурор

Генеральна прокуратура дасть правову оцінку діям військового командування і дезертирам урамках справи про Іловайську трагедію. Про це під час звіту у Верховній Раді заявив генпрокурор України Юрій Луценко.

«На цей момент досудове слідство не закінчене. Експертиза – складова частина кримінальної справи. З нею можуть ознайомити лише ті, хто має допуск до матеріалів слідства. За окремим процесуальним рішенням мені дозволили звернутися до народних депутатів. З пропозицією ознайомитися з цими матеріалами», – зазначив генпрокурор.

За словами Луценка, слідство завершиться «за кількома кримінальними справами і кількома поданнями до суду». «Генштаб отримає не лише висновки, а й допити, експертизи і навіть вироки, які винесуть», – сказав він.

Раніше повідомлялося, що Луценко назвав помилки військового командування під час операції в Іловайську. «Експерти вважають, що дані розвідки, які свідчили, що в Іловайську було сконцентровано близько 1200 бойовиків з технікою та укріпленнями, не було взято в розрахунок при складенні замислу», – зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: