Ляшка возять на чужому «Кадилаку», за який він не платить ані копійки

Ляшка возять на чужому «Кадилаку», за який він не платить ані копійки

Радикальна партія Олега Ляшка користується Cadilac Escalade колишнього помічника лідера партії

Серед українських політичних партій заведена традиція орендувати дорогі автівки. Про це повідомляється у дослідженні партійних фінансових звітів на «Главкомі».

Наприклад, Радикальна партія Олега Ляшка користується Cadilac Escalade 2013 р.в. колишнього помічника лідера партії. Платити за користування яким партія не поспішає, оскільки сума оренди вказана у звіті в графі «Фінансові зобов’язання». 

У «своїх» орендує автомобіль і Аграрна партія. Політична сила користується автомобілем Renault New Logan Authentique (2016 р.в.) вартістю 262 тис грн, який належить ТОВ «Агсолко Україна» (займається оптовою торгівлею сільськогосподарськими машинами). За користування авто у другому кварталі партія сплатила 100 тис. грн, але не залишилась у накладі, оскільки  орендар поповнив партійну скарбницю внесками у цьому ж кварталі на 200 тис. грн.

До трійки партій, що безкоштовно орендують автівки увійшов також «Народний фронт». Політичній партії строком на 11 місяців безоплатно передали Mercedes Benz Vito 2013 р.в. «родинною» ГО «Фронт змін», співзасновником якої є Арсеній Яценюк.

Детальніше читайте: Вони обирають ЗАЗ. Політичні партії і їхній автопарк

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: