Ляшко вимагає від уряду відмовитися від ідеї підвищення тарифів на вантажні перевезення

Ляшко вимагає від уряду відмовитися від ідеї підвищення тарифів на вантажні перевезення
Вантажні перевезення залізницею

Підвищення тарифів на вантажні перевезення збанкротить вітчизняного виробника, вважає Ляшко

Зростання тарифів на вантажні залізничні перевезення неприпустиме і призведе до збільшення собівартості продукції української промисловості і скорочення робочих місць. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі програми «События» на ТРК «Україна».

«За великим рахунком, «Укрзалізниця» банкрутить нашого національного виробника. Що таке підвищення тарифів? Це збільшення собівартості продукції, це як наслідок – скорочення робочих місць, у тому числі в металургії, вугільній галузі», – заявив Ляшко.

Ситуація, за словами політика, ускладнюється тим, що зараз національний виробник перебуває в складних умовах – у нього немає можливості взяти дешеві «довгі» кредити, нестабільна гривня та зовнішні ринки.

«Треба навпаки – не підвищувати тарифи для того, щоб дати можливість нашому національному виробнику бути конкурентоспроможним», – сказав Ляшко.

Він вимагав від уряду відмовитися від ідеї підвищення тарифів, тому що цей крок вдарить по добробуту людей.

«Підвищення тарифів на залізничні перевезення в підсумку призведе до того, що буде скорочено робочі місця на величезній кількості промислових підприємств. Врешті-решт втратить Україна. Тому треба не підвищувати тарифи, а дати дешеві кредити національному виробнику, треба створювати робочі місця і треба підвищувати людям зарплати», – резюмував Ляшко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: