Маломуж: Версія про російські спецслужби у замаху на Мосійчука не основна

Маломуж: Версія про російські спецслужби у замаху на Мосійчука не основна
Микола Маломуж

Я не виключаю цієї версії, але гадаю, що основна версія сконцентрована на протистоянні і політичному, і внутрішньому – колишній голова СБУ

Версію про «російський слід» у розслідуванні вибуху в Києві 25 жовтня не слід відкидати, але вона не є основною. Про це заявив Радіо Свобода колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

«Я не виключаю цієї версії, але гадаю, що основна версія сконцентрована на протистоянні і політичному, і внутрішньому, між структурами політичними, радикальними. Там багато інших факторів, які створювали передумови протистояння і пана Мосійчука, його політичної сили з іншими опонентами. Тут може бути і використання спецслужбами цього фактора, але основна версія зараз поки що орієнтована на конкретні дії. Ми маємо йти по конкретних фактах розслідування», – сказав Маломуж.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: