Матір політв’язня Клиха розповіла про побачення з сином у в’язниці

Матір політв’язня Клиха розповіла про побачення з сином у в’язниці

«Стас краще виглядає, але скаржиться, що страшно болить серце», - повідомила Тамара Клих

Політв'язень Кремля Станіслав Клих постійно скаржиться на біль у серці, нирках і ногах.

Про це «Українській правді» повідомила його мати Тамара Клих, яка мала триденне побачення з сином у російській в’язниці і повернулася з Росії 27 вересня.

 «Стас краще виглядає, як минулого року був, – я востаннє його минулого року бачила. Але скаржиться, що страшно болить серце, весь час на ліках, болять нирки і ноги», - сказала мати ув’язненого.

За її словами, на погіршення самопочуття її сина могли вплинути також і ліки, які йому кололи в лікарні.

«Коли його забрали у Магнітогорськ у лікарню, то там же колють і не кажуть, що вони колють. Там якісь порошки і уколи давали. І в їжу щось підсипають, Стас каже, що відчувається це», - розповіла Тамара Клих.

За її словами, умови у в’язниці жахливі.

«Холод, все брудне, навіть білизну попрати не можна, бо вода – лід. Сам страшний, брудний», - каже жінка, додавши, що у в’язниці відмовилися взяти передачу, яку вона привезла.

Тамара Клих повідомила, що її син з моменту, як тільки його привезли у в’язницю у Верхньоуральську, сидить в одиночці і у своє звільнення не вірить.

Нагадаємо, раніше матір Клиха розповіла, що її син скаржився, що в психіатричній лікарні його «накачали» психотропними препаратами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: