Медведєв заявив про санкції щодо «сотень українських громадян і компаній»

Медведєв заявив про санкції щодо «сотень українських громадян і компаній»
Глава уряду РФ Дмитро Медведєв

«Там буде багато досить відомих людей», - заявив Медведєв

Російські постанови про введення санкцій проти України будуть підписані найближчим часом і торкнуться «сотень українських громадян і компаній». Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, пишуть російські ЗМІ

За його словами, обмеження передбачають блокування активів, заборону виведення капіталів і поставок певних товарів.

«Там буде багато досить відомих людей», - заявив Медведєв. Він повідомив, що на сьогодні вже підготовлено кілька версій постанов уряду РФ про введення так званих санкцій відносно України.

Як стало відомо 22 жовтня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на антиросійські санкції України. 

Також 22 жовтня Албанія, Чорногорія, Норвегія і Україна приєдналися до продовжених персональних санкцій ЄС проти росіян, сепаратистів та окупантів в анексованому Криму та на окупованих територіях Донбасу.

13 вересня ЄС офіційно подовжив  до 15 березня 2019 року візові заборони та арешти активів для 155 осіб та 44 суб'єктів, залучених до дій проти територіальної цілісності України. Рішення опублікували в Офіційному журналі ЄС.

«Країни-кандидати на вступ до ЄС Чорногорія і Албанія, країна-член європейської економічної зони Норвегія, а також Україна приєдналися до цього рішення», - йдеться у заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: